Vi byter namn och hemsida till Direktdemokraterna

Bilder från Almedalsveckan

packar-ihop-691x250

Thomas, Christian, Robert, Erika och Jonas kom med båten till Visby på måndag morgon den 2:a juli. Vi satte upp vår monter på Holmen och höll senare på dagen vårt första tal.

De första dagarna hade vi dock så mycket att ordna med, och vänja oss vid, att vi inte hann med att fotografera särskilt mycket. Varje gång vi fick besök i montern var alla så upptagna att ingen tänkte på att ta kort. Efter ett par dagar blev vi dock bättre.

I början av veckan hade vi vår monter på Holmen, som ligger ganska långt ifrån själva Almedalen som är den park där riksdagspartierna håller till. Senare i veckan fick vi flytta närmare, men det var också i takt med att övriga utställare packat ihop och åkt hem.

Livligast var det i början av veckan. När vi väl var på Donners plats var det inte alls lika många där som i början. Dock var det ändå väldigt många intresserade människor och vi passade även på att gå runt och prata med andra runt om i Visby. Och Hamplan där vi hade vår monter torsdag till söndag, var en mycket bra plats med liv och rörelse långt in på kvällen.

Dela med dig:
 • Twitter
 • Digg
 • MySpace
 • Skriv ut sidan
 • PDF
 • Kommentarer till Bilder från Almedalsveckan

Började studera direktdemokrati 1994. Medlem i AD sedan 2009. Ordförande sedan 2010.

Posted in Nyheter
3 comments on “Bilder från Almedalsveckan
 1. Bra jobbat. Jag tror på AD!

 2. Henrik says:

  En gryning för den sanna demokratin!

  • Josef Boberg says:

   Jo… – Henrik – ifall det sedan 1800-talet rådande pyramidiska ekonomiska tänkandet och agerandet – byts till den revolutionerande definitionen att pengar är motprestation för arbete som accepteras av alla – så kan det ju bli en gryning för demokrati – som jag ser det. :roll:

   I annat fall förblir nog AD bara en “vacker dröm”, tyvärr tyvärr… :cry:

Add Comment RegisterLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>