Vi byter namn och hemsida till Direktdemokraterna

Aktiv demokrati får ett valsystem

klippaband

Aktiv Demokrati låter idag meddela att man öppnar portarna till ett nytt valsystem.

I en tid då demokratin världen över står inför utmaningar, och människor efterfrågar en mer äkta och genuin demokrati, så kommer detta som ett svar på deras fråga.

Aktiv Demokrati kan nu stolt presentera världens första system för flytande demokrati som erbjuder en rad funktioner som möjliggör ett effektivt demokratiskt samarbete mellan en stor mängd människor.

Detta är spännande tider, och ett historiskt ögonblick.

För att man ska förstå att uppskatta detta, så kan det vara bra att blicka tillbaka, och tänka på att resan hit har tagit tid. Aktiv Demokrati grundades för drygt tio år sedan med en vision. Visionen var ett användarvänligt valsystem som på allvar kunde ta demokratin till nya höjder. I bilder och i text beskrevs visionen om ett valsystem som kunde låta väljarna rösta i sakfrågor, prioritera alternativ eller sätta siffror på åsikterna.

Vi kan nu för första gången, inte bara berätta för människor om vårt valsystem, utan också faktiskt visa dem! Vi kan låta människor ta och känna på det som en gång i tiden bara var en abstrakt tankekonstruktion, men som nu är verklighet.

Nu handlar det om att visa upp för omvärlden vilket fantastiskt system vi har, som är färdigt att börja användas!

De som ska ha ett stort tack för denna insats är Fredrik Liljegren och Jonas Liljegren som båda arbetat mycket hårt för att realisera detta. Utan deras idoga slit, skulle inget av detta vara möjligt.

Så, jag tror att jag talar för majoriteten av medlemmar när jag vill utbrista ett hjärtligt tack för detta:

Tack för vårt valsystem!

Aktiv Demokratis valsystem är härmed officiellt invigt!

Till alla som ännu inte besökt det, så rekommenderar jag varmt att logga in på vårt valsystem för att göra din röst hörd!

/Robert Wensman – Talesperson för Aktiv Demokrati

Dela med dig:
  • Twitter
  • Digg
  • MySpace
  • Skriv ut sidan
  • PDF
  • Kommentarer till Aktiv demokrati får ett valsystem

Var en av grundarna till Aktiv Demokrati. Efter en längre period av förhållandevis inaktivitet så är jag nu tillbaka. Jag driver också en egen blogg som berör en rad aktuella samhällsfrågor.

Tagged with: , , ,
Posted in Nyheter, Press
4 comments on “Aktiv demokrati får ett valsystem
  1. Anonym says:

    Mats tror att ett samhalle skulle fungera battre utan intressorganisationers inblandning..Ni far garna fora en diskussion om vilket samhallssysten och valsystem som fungerar bast. Men ni lar ha en lang vag att vandra om ni tror att ni kommer att lyckas forandra vart valsystem for att andra rovdjurspolitiken.

Add Comment RegisterLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>