Vi byter namn och hemsida till Direktdemokraterna

Välkomna till Aktiv Demokrati

Tillsammans uppåt

Hej allesammans. Alla nya medlemmar och alla ni som hängt med under åren.

Digital direktdemokrati är en så självklart bra idé. De allra flesta håller med om att det skulle vara mycket bättre än det vi har idag. Digital direktdemokrati var inte möjligt för 10 år sedan. Idag finns möjligheter som inte existerat tidigare. För första gången i mänsklighetens historia kan vi lösa de problem som alltid hängt med centraliserad makt. Tiden är mogen för en revolution.

Ändå är det fortfarande många som inte känner till oss. Vi behöver bli fler. Vi behöver göra mer.

Vi söker ledare och organisatörer

Det finns många saker som behöver göras. Jag har listat ett antal av dem i fråge-formuläret som du kan fylla i. Och jag har jobbat länge nu för att skapa verktyg för nästa fas av vår utveckling. Ny hemsida, ny blogg, nytt forum och ny medlemshantering. Och nu har vi också påminnelser via e-post. (Du kan välja frekvens på breven.)

Men för att få fart på detta behöver vi ledare och organisatörer som kan ta kontakt med medlemmar, forma grupper, ta fram mål och följa upp arbetet. Vi behöver de som kan ringa runt och prata med folk. Vi behöver de med energi, beslutsamhet och entusiasm nog för att få andra att också välja att lägga mer tid på Aktiv Demokrati. Vi behöver lokalgrupper. Vi behöver de som kan rekrytera medlemmar till alla de andra uppgifter som finns.

Med er hjälp kan vi växa och bli den uppstickare som alla pratar om inför nästa val

Vårt forum har avdelningar för allt som ska göras. Presentera er och skriv vilket projekt ni vill ta på er och driva!

Dela med dig:
  • Twitter
  • Digg
  • MySpace
  • Skriv ut sidan
  • PDF

Började studera direktdemokrati 1994. Medlem i AD sedan 2009. Ordförande sedan 2010.

Tagged with: ,
Posted in Nyheter