Vi byter namn och hemsida till Direktdemokraterna

Ideologi=Populism!

Skyltfönster

Vi ser nu 2009 att väljarna börjar tröttna på de förenklade budskapen gammelpartierna matat ut i decennier. De gnäller över att alla nya partier är populistiska, men i själva verket är de värsta populisterna just de  själva. Populism betyder “förenklat budskap”, och det är precis detta vi ser i gammelpartiernas kommunikation.

Men nu är det nya tider. Plötsligt måste de stå till svars på ett helt annat  sätt än tidigare.  Brott mot ideologier och vallöften glöms inte  bort lika lätt längre. Den som undrar vilka som snällt på uppdrag från främmande makt röstade igenom FRA-lagen, IPred och alla andra  vidrigheter, kan numera enkelt på några sekunder hitta det mesta om saken i bloggosfären.

Vi har äntligen börjat få en  slags politikens pricerunner, fast bättre, eftersom vi bygger den tillsammans, tom gammelmedia hjälper till ibland!

Vad vi ser är helt enkelt att folk börjar förstå att det partierna gömmer sig bakom som de  kallar ideologi, endast är de där skyltarna om låga priser utanför dyra affärn. Man måste syna sakfrågorna, det går inte att lita på fina skyltar.

Idag är det valdag.

Glöm inte bort att endast om många röstar kommer det att hända något. Glöm inte bort FRA, IPRED, Terrorkriget, fartkamerorna, den förljugna statistiken, och vilka som gav oss allt detta.

Glöm heller inte bort att även skatter, hälsa, skolan, försvaret och just dina hjärtefrågor behöver beslutas om.

Endast med många röster på de du inte tappat förtroendet helt för, så kan de få något inflytande.

Soffan duger inte. Soffan är gammelpartiernas bästa vän, den lockar med opium för folket i form av enkel underhållning, spel, sport och hollywoods passiviserande kultur.

Stig upp ett slag idag, eller förbli tyst för alltid.

Tack alla som hjälpt till att stödja Aktivdemokrati, till slut kommer stenen att urholkas, men bara via fler och fler röster!

Magnus Gustavsson

EU-kandidat för Aktiv Demokrati

Dela med dig:
  • Twitter
  • Digg
  • MySpace
  • Skriv ut sidan
  • PDF
  • Kommentarer till Ideologi=Populism!
Tagged with: , , , , ,
Posted in Demokrati
2 comments on “Ideologi=Populism!
  1. mrperfect72 says:

    Jag har ju sagt aat dig att de censurerar av politiska skael i den vanliga loegnpressen.

  2. Magnusgus@AD says:

    Så då måste vi skriva desto mer om det här på bloggen! Jag uppmanar alla bloggare att rapportera när censuren visar sitt fula tryne i sk “fri” press i detta land.

Add Comment Register



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>