Vi byter namn och hemsida till Direktdemokraterna

Rapport från webbsnickaren

Jonas 2006 vid datorn

Nya webbplatsen är byggd på WordPress. Ditt gamla login till forumet gäller även på nya webbplatsen, både för forumet och för webbplatsen i övrigt. Klicka bara på Logga in uppe i högra hörnet. På den sidan finns även en länk för att få ett nytt lösenord postat till din e-post.

Det finns en del texter upplagda. Men nya webbplatsen är fortfarande mestadels ett tomt skal. Det är upp till dig att fylla på med innehåll. Se en att-göra-lista i forumet med sådant som du kan hjälpa till med.

Det är vår intention att webbplatsen ska vara lätt att hitta i. Först och främst bör webbplatsen inspirera nya besökare att gå med och bygga upp vår organisation. Men den bör även fungera för återkommande medlemmar. Vår intention är att samla saker för våra återkommande medlemmar i Medlemsarean som du ser en länk till uppe till höger på alla sidor. Är det något som verkar vara ologiskt eller svårt att hitta vill vi höra om det i kategorin Webbplatsen i vårt forum.

Det går att prenumerera på inlägg och kommentarer både från bloggen och forumet via RSS-flöden. Blogginläggen publiceras också automatiskt både på Facebook och Twitter.

Det finns mycket kvar att göra. Tveka inte att höra av dig om du vill hjälpa till. Vi vill att det ska gå att se sin medlemsstatus direkt via webbplatsen, se när det är dags att betala medlemsavgiften och det ska gå att betala direkt via webbsidan.

Dela med dig:
  • Twitter
  • Digg
  • MySpace
  • Skriv ut sidan
  • PDF
  • Kommentarer till Rapport från webbsnickaren

Började studera direktdemokrati 1994. Medlem i AD sedan 2009. Ordförande sedan 2010.

Posted in Nyheter
Add Comment RegisterLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>