Vi byter namn och hemsida till Direktdemokraterna

Wikileaks kommer leda till riktig demokrati

Wikileaks och Internet generellt kommer leda till riktig demokrati och direktdemokrati, tror jag. Mer transparens kommer leda till hederligare politik och hederligare banker och hederligare transaktioner rent generellt.

Hederligt vaket folk som vill dra i bromsen kommer enklare och enklare kunna delta genom att kontakta Internets James Bond. I framtiden kommer det dessutom finnas fler av agenter med samma agenda som Wikileaks och eftersom de blir fler kommer de inte heller kunna kuvas.

Det verkar som om framtiden ljusnar. I takt med att folket vaknar tvingas ohederligheten ut i ljuset och kan demokratiseras bort.

MVH

MrPerfect72
Medlem av www.aktivdemokrati.se

Dela med dig:
 • Twitter
 • Digg
 • MySpace
 • Skriv ut sidan
 • PDF
 • Kommentarer till Wikileaks kommer leda till riktig demokrati

Jag var med på Aktiv Demokrati's första möte då partiet startades och de första stadgarna skrevs. Jag var sedan aktivt drivande under en längre tid tillsammans med Magnus Gustavsson. Jag arbetade hårt på gatorna i Växjö med namninsamlingen till partiet och gjorde denna video: http://www.youtube.com/watch?v=qVsMQUJUxzs ... som sändes i TV3

Tagged with: ,
Posted in Demokrati
2 comments on “Wikileaks kommer leda till riktig demokrati
 1. emviemartin says:

  Javisst ser det ljust ut. =) Fler glada nyheter vill jag ha!

 2. Sebastian Näslund says:

  Wikileaks kommer leda till riktig demokrati?

  Ska vi sätta vårt hopp till visselblåsare enbart? Vår riksdag röstade nyligen bort stora delar av offentlighetsprincipen. FRA har röstats igenom och registrerar förmodligen detta meddelande jag skriver nu (AD= litet samhällsomstörtande parti med 30 medlemmar)
  En ministers privata börsaffärrer HEMLIGHETSTÄMPLADES nyligen av regeringen. Media trodde han handlat aktier och tjänat pengar pga av att satt i regeringen och visste att ett företag skulle gynnas av ett regeringsbeslut. Om det var så vet vi inte, eftersom hans PRIVATA aktieköp hemlighetsstämplades. Tredje statsmakten (den granskande journalistiken) löper ständigt risk att omgärdas och förminskas av lagförslag. Myndighetspersoner gör upphandlingar utan fullständig insyn för medborgarna. Staten är fortfarande ägare till bolag som begår brott. Ministrar som “gör bort sig” och sitter kvar.
  Några fall jag minns från senaste året…

  Direktdemokrati skulle innebära en revolution vad det gällde ansvarsutkrävande.
  Jag tror få förstår vad skillnaden är mellan demokrati var 4e år och demokrati kontinuerligt varje dag.

  Plötsligt blir det intressant vad just DU anser. Din åsikt får ett reellt värde.

Add Comment RegisterLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>