Vi byter namn och hemsida till Direktdemokraterna

God jul och Gott Nytt År, demokrat!

header

Aktivdemokrati jobbar på med bloggande, insändarskrivande och med att prata med alla vi känner och ser om det förträffliga med ett direktdemokratiskt parti i Sveriges Riksdag. Tack för dina insatser för partiet under året! Kommande generationer kommer inte att glömma vår pionjäranda, slit och våra höga ideal, det är jag säker på!

2009 är snart till ända och Aktivdemokrati sitter fortfarande inte i Riksdagen!  Var sak har sin tid brukar det ju heta, men kanske tiden börjar mogna nu, med ökat politiskt medvetande i bloggosfären och på internet i allmänhet. Det känns som att gammelpartierna börjar tappa greppet mer och mer. FRA var ju bara startskottet, vi ser nu mer och mer av en krackelerande fasad bakom vilken politikeradeln hukar i hopp om att det mesta ska vara glömt några veckor före september 2010.

Nästa år är det som sagt valår! Det är alltså hög tid att börja formera sig på allvar, därför drar vi igång det här nyhetsbrevet. (Jag tar mig friheten att skicka det till alla nyligen registrerade samt de som gjort minst ett inlägg i ADs forum, vill ni inte ha nyhetsbrevet i framtiden kan ni enkelt avsäga er det uppe till höger i detta brev)

Vi ska försöka skapa en bättre kontinuitet med de här nyhetsbreven så häng gärna med, och titta också in på forumet, bloggen och på hemsidan förstås.

En sak som vi behöver ta tag i snarast tillsammans är frågan om kandidater på valsedeln 2010.

Vill du stå på valsedeln för Aktivdemokrati 2010?

Du har blivit kontaktad för att du är användare i http://www.aktivdemokrati.se ‘s forum och kanske skulle vara speciellt intresserad av denna information.

Vi är flera aktiva medlemmar som vill ha dig med på riksdagslistan i valet 2010.

Vi kommer genomföra en omröstning med de som väljer att bli medlemmar och vill vara med på listan, så om du vill ha en speciell placering ska du ange detta!

Du kan även vara med i själva rangordningen av listan när detta blir aktuellt om du blivit medlem innan dess.

Du kan dessutom skapa ett eget html-dokument som redovisar din åsikt och skicka in denna tillsammans med ditt fotografi. Editera gärna direkt i denna fil om du vill: http://www.aktivdemokrati.se/aktiv-demo … ycker.html

Vi är ute i god tid för vi vill se till att få in underskrifter och hederlighetsavtal av alla medverkande samt trycka upp valsedlar i god tid så att vi alla tillsammans har tid att dela ut dem innan nästa val.

Vi hoppas att detta ska ge en bra effekt på valresultatet.

Om du vill vara med så ska du anmäla dig direkt. (http://www.aktivdemokrati.se/AD-forum/viewtopic.php?f=107&t=717&start=0)

Med vänlig hälsning

Aktivdemokrati, ditt parti i vintermörkret

gnm Magnus Gustavsson

Dela med dig:
  • Twitter
  • Digg
  • MySpace
  • Skriv ut sidan
  • PDF
  • Kommentarer till God jul och Gott Nytt År, demokrat!
Posted in Nyheter
Add Comment RegisterLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>