Vi byter namn och hemsida till Direktdemokraterna

Vilhelm Moberg

Vilhelm_Moberg_1967-crop

I en demokratur (notera ordet noggrant) råder allmänna och fria val, åsiktsfrihet råder formellt men politiken och massmedian domineras av ett etablissemang som anser att bara vissa meningsyttringar skall släppas fram. Konsekvensen blir att medborgarna lever i en föreställning att de förmedlas en objektiv och allsidig bild av verkligheten. Åsiktsförtrycket är väl dolt, den fria debatten stryps.I egen sak:
obekväma inlägg i det offentliga samtalet, 1965

Dela med dig:
  • Twitter
  • Digg
  • MySpace
  • Skriv ut sidan
  • PDF
  • Kommentarer till Vilhelm Moberg

Marknadskommunikatör och kulturarbetare, 43 år. Bor med sambo på Kungsholmen, Stockholm. Har jobbat med deltagardemokrati tidigare i annat parti (PopVox).

Posted in Citat
One comment on “Vilhelm Moberg
  1. Josef Boberg says:


    Vem har den egentliga politiska makten i Sverige ?
    Knapptryckarkompaniet är en personlig och analytisk skildring av makten i riksdagen av den före detta moderata riksdagsledamoten Anne-Marie Pålsson = renodlat (video 8 min) ekonomiskt och annat PartiKrati-välde i Sverigeeller :?:slut citat härifrån.

Add Comment Register



Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>