Forum

Resursregister

Utveckling av hemsidan

Resursregister

Inläggav jonas » 2010-11-06 03.14

Min plan är att gå ut med brev till alla medlemmar och alla andra kontakter.

Jag vill göra det lättare och tydligare för medlemmarna att erbjuda sin hjälp.

Bland annat tänker jag mig att alla ska få chansen att fylla i en enkät med vad de kan erbjuda.

Jag har just gjort en första version av denna som just nu ligger på din profilsida här:
http://aktivdemokrati.se/wp-admin/profile.php

Frågorna ligger just nu längst ned på sidan under rubriken "Additional Information". Jag kommer att lägga dessa frågor på en egen sida med lite inledning och förklarande text.

Förrutom dessa frågor kommer vi även att ha ett formulär för alla de uppgifter som behövs vid medlemsregistrering, så att vi kan ersätta den väldigt gammalmodia medlemsregistreringsproceduren på http://aktivdemokrati.se/bli-medlem/ som säkert får många programmerare att lämna webbplatsen. (Det är helt enkelt vansinnigt att ett parti som vill införa avancerade system för omröstning på nätet inte ens har ett webbformulär för medlemskap.)

Jag har registrerat Aktiv Demokrati på Paypal. Vi har ju även ett paynova-konto + postgiro. Jag ska undersöka vilken metod som är bäst. Helst så ska vi erbjuda flera metoder av automatisk registrering så att man kan bli medlem direkt utan att behöva vänta på en kassör. Kan även tänka mig att använda SMS för medlemsbetalning. Jag reggade Paypal eftersom det finns väldigt många plugins till WP för paypal men nästan inga för Payson.

Det finns mängder med arbetsuppgifter för alla här. Så fyll i formuläret och berätta vad ni vill göra. Vi behöver en ny TODO-funktion. Just nu lutar jag åt att implementera TODO i valsystemet så att alla kan rösta om vad man tycker är mest angeläget. Tills vidare har vi detta forum + vår gamla wiki http://wiki.sobr.se/tiki-index.php?page=Att+g%C3%B6ra+lista Vår nya partisekreterare Hassan Toosi har en uppdaterad todo-lista. (Kom på medlemsmötet i Göteborg på måndag.)

Varsågod att fylla i och utvärdera: http://aktivdemokrati.se/wp-admin/profile.php
Aktiv Demokrati byter namn till Direktdemokraterna.
Vi håller på att migrera till http://www.direktdemokraterna.se

Deltag i våra möten för att hjälpa till att föra partiet framåt.
Användarvisningsbild
jonas
Medlem i partiet
 
Inlägg: 3687
Registrerad: 2006-09-18 22.57
Ort: Göteborg

Återgå till Webbplats



Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 5 gäster

cron
π