Forum

Pengar mot internationell IT-lagstiftning

Säg HEJ och presentera dig själv.
Har du frågor eller funderingar?

Pengar mot internationell IT-lagstiftning

Inläggav fredblomson » 2007-12-30 12.54

Det sista vapenfria världskriget? En sann profetia. Fattiga mot rika. De sunda förnuftets kamp mot konsumtionsegoismen. Mänskliga rättigheter blir riktiga internationella lagar.
Idag är det ingen som inte är övertygad om att det inte är demokrati, men pengar som står i centrum och styr vårt samhälle på alla nivåer och dominerar våra liv. Samtidigt deklarerar vi, att det bästa styrsystem vi vet är... just demokrati!...Det skall vi starkt skämmas för.
Världens massmedianer, akademiker, lärare, präster, ärliga politiker och alla förnuftiga och framsinta världsmedborgare, våga se sanningen och framtiden i ögonen. IT har kommit föra att utvecklas och den gör det med rasande fart. Redan nu är tillräckligt många som kräver äkta, aktiv och direkt itdemokrati och internationella e-lagar. En itdemokratisk e-lag kan idag stiftas på nolltid och kan revideras många gånger lika snabbt. ”Itvärldsrepubliken” känner inga gammaldags statsgränser. Vi alla gemensamt skall äga och styra världen utan styrande representanter men gärna med andställda tjänstepersoner med en normal lön, kontrollerade, anställda och beroende direkt och aktivt av oss it-väljare.
Kräv att öka dramatiskt, redan idag, biståndet till de svältande i världen och kräv att se till att alla på jorden får grundskoleutbildning till att börja med. Rösta för att stänga vapenfabrikerna och att lägga ner militärmakten samt protestera mot alla meningslösa nationella och religiösa krig. Ge upp den nationella religiösa fanatismen och låt religion vara en privatangelägenhet. Jag lovar att aldrig ge min ytterst viktiga politiska röst till en politisk person. Från och med nu, deltar jag bara i folkomröstningar som gäller sakfrågor (ex. avskaffa kungen) och framförallt vill jag delta för att stifta internationella rättvisa e-lagar. Vad kommer du att göra?
Har vi en gång skapat bra internationella grundlagar vad gäller jordens demilitarisering, ett internationellt språk, jämställdhet, ekonomisk jämlikhet, solidaritet och allmän rättvisa för att introducera en modern och rättvis kultur, återstår sedan justerings nyanser av sekundär betydelse som människorna kan leka med oändligt i framtiden för att finjustera det nya paradisiska livet.
Fighting starvation and supporting basic education for all, according the human rights, is an obligation not a charity.
Fred Blomson
fred.blomson@homail.com
http://www.blogg.aftonbladet.se/20300
http://www.fredblomson.spaces.live.com
http://www.itdemokrati.blogspot.com
http://www.superstart.se, världens bästa gratis startsida.
Användarvisningsbild
fredblomson
Medlem i partiet
 
Inlägg: 49
Registrerad: 2010-04-07 19.42

Inläggav MrPerfect72 » 2007-12-30 13.52

Vad jag kommer goera? Jag kommer nog fortsaetta verka foer demokrati genom att ge pengar till den som kan producera en programvara som liknar naagot vi vill ha.
http://valsamverkanspartiet.wordpress.com/ - Valsamverkan som kommer gynna demokratin och AD
Användarvisningsbild
MrPerfect72
 
Inlägg: 3093
Registrerad: 2006-01-18 09.52


Återgå till Övrigt



Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 4 gäster

cron
π