Forum

JÄMLIKHETSRÖRELSEN

JÄMLIKHETSRÖRELSEN

Inläggav fredblomson » 2011-08-18 02.56

WHO, WORLD HUMAN ORGANIZATION, JÄMLIKHETSRÖRELSEN
(The equality movement)
Begrepp som direktdemokrati, jämlikhet och nomokrati är för samhällsvetenskapen vad naturlagarna är för naturvetenskapen.
Socialism utan tillämpad direktdemokratisk nomokrati är toppstyre, en hattad fruktansvärd tyranni och patriarkalisk personkult.
Massvis hungersdöd, pandemier, alla återkommande ekonomiska kriser, alla återkommande självålade miljökatastrofer samt alla möjliga hotande naturkatastrofer, talar klart språk.
Kapitalism och marknadsekonomi har tjänat ut och är skrotfärdiga!
Socialistiska partidiktaturer och alla valda partidiktaturer är hattade och avskyvärda!
Hur många stora torgdemonstrationer skall behövas tills alla skall inse till slut att samhället är moget för en global rationell jämlikhetsrörelse och ett förnuftigt direktdemokratiskt nomokratisk styre?
Dem världsmedborgare som ansvarslöst ger bort sina ytterst värdefulla valröster och röstar fortfarande på politiker, är som döda fiskar som följer med strömmen!
Kära ansvarsfulla, samvetsgranna och förnuftiga världsmedborgare! Låt oss ta makten själva, den är vår! Låt oss styra på alla nivåer med hjälp av våra egna e-beslut och e-grundlagar.
Låt oss bilda organisationen WHO, World Human Organization när den redan finns i våra hjärnor! Var god inse at IT har kommit för att utvecklas med rasande fart och globalisering är redan ett faktum!
http://nomokrati.wordpress.com
Användarvisningsbild
fredblomson
Medlem i partiet
 
Inlägg: 49
Registrerad: 2010-04-07 19.42

Re: JÄMLIKHETSRÖRELSEN

Inläggav jonas » 2011-08-20 11.53

Vi har nyligen åter diskuterat regler för innehållet på bloggen. Jag tycker fortfarande att blogginlägg på ADs blogg bör vara någorlunda politiskt neutrala för att inte ge en bild av att AD är höger eller vänster eller något annat.
Aktiv Demokrati byter namn till Direktdemokraterna.
Vi håller på att migrera till http://www.direktdemokraterna.se

Deltag i våra möten för att hjälpa till att föra partiet framåt.
Användarvisningsbild
jonas
Medlem i partiet
 
Inlägg: 3687
Registrerad: 2006-09-18 22.57
Ort: Göteborg


Återgå till Blogg



Vilka är online

Användare som besöker denna kategori: Inga registrerade användare och 1 gäst

cron
π