Comments on: Gammelmedia förvånar! http://aktivdemokrati.se/demokrati/2009/gammelmedia-forvanar/ Ditt verktyg för en verklig demokrati Thu, 17 Sep 2015 10:57:27 +0000 hourly 1 http://wordpress.org/?v=3.6 By: mrperfect72 http://aktivdemokrati.se/demokrati/2009/gammelmedia-forvanar/comment-page-1/#comment-59 mrperfect72 Fri, 03 Jul 2009 03:20:36 +0000 http://aktivdemokrati.se/?p=301#comment-59 Svar till Stockholmsvaenstern:

Kanske du har raett. Ja till fler plattformar. Ja till fler stadsdelsnaemnder. Laat folket bestaemma vilket! Jag vill laegga till en sak till detta och det aer att i alla dessa ska det finnas direktdemokrati och den ska fungera digitalt saa att alla kan delta i sin stadsdel direkt fraan hemmen via ex. Internet om de vill.

Alla vill naemligen inte lyssna paa laangdragna blaverande politiker i en mossig stadsdelsnaemnd och alla aer faktiskt inte intresserade av att debattera fler tulpaner i rabatterna i timtal.

Visst finns det en majoritet av bra maenniskor, men vi har inte alltid samma intressen och vissa har helt enkelt inte det som kraevs. Internet kan hantera detta paa ett utmaerkt saett. Raetten att faa sin roest hoerd har alla paa samma villkor, stumma, blyga, doeva och blinda och raetten att endast lyssna paa de man tycker har naagot vettigt att komma med kan modereras av alla individer. Internettroll kan ignoreras genom en knapptryckning. Taenk om du hade en saadan knapp till ex. Carl Bildt och hans bisatser. Hur trevligt vore det att slippa se och hoera karln eller kanske aennu baettre Maud Olofssons foervirrade pladder? Anders Borg aer aatminstone intressant. Han verkar aatminstone tro paa sina egna utsagor.

Om folk vill att vi ska gaa ur EU saa duger inte direkt makt i stadsdelsnaemnden ej heller rakt in i kommunhuset (demoex.net i Vallentuna eller i knivsta.nu i Knivsta). Daa duger endast http://www.aktivdemokrati.se som direktdemokratisk plattform.

Upp till kamp alla vaenstermaenniskor!
Vi behoever varann. Vi maaste kunna staa enade i naagon slags plattform utan att avskaerma oss fraan goda argument fraan andra. Sluta att bara “snacka” om deltagardemokrati och samarbeta med http://www.aktivdemokrati.se nu saa slar ni tvaa flugor i en smaell eller kanske fler!

/ Roedgroen medlem av http://aktivdemokrati.se/

]]>
By: mrperfect72 http://aktivdemokrati.se/demokrati/2009/gammelmedia-forvanar/comment-page-1/#comment-57 mrperfect72 Thu, 02 Jul 2009 05:01:56 +0000 http://aktivdemokrati.se/?p=301#comment-57 Imponerande och klarsynt artikel. Hoppas han gaar med anonymt i http://www.aktivdemokrati.se. Han kanske redan aer med. :-)

]]>